Pulcra Chemicals, Global Liderlik Değerlendirmeleri için TTS ile Anlaştı!

Pulcra Chemicals, Global Liderlik Değerlendirmeleri için TTS Türkiye ile Anlaştı. Pulcra Chemicals'ın 15 ülkede faaliyet gösteren şirketlerinin üst düzey yöneticileri, TTS-Top Talent Solutions'un değerlendirme araçları kullanılarak bir gelişim merkezine katıldılar.

TTS danışmanları bu süreçte, Pulcra'ya Liderlik modeli kapsamında başarı profillleme çalışması yaptıktan sonra, sonuçların geçerliliğini artırmak için bir çok değerlendirme aracının kombinasyonundan oluşan bir test bataryası oluşturdular. Pulcra Chemicals liderlerinin geliştirilmesi kapsamında, zihinsel yetenek testleri, kişikil envanterleri, ilgi envanterleri ve online liderlik değerlendirme merkezlerinden oluşan bir dizi değerlendirme aracını kullanarak, 15 farklı ülkedeki üst düzey yöneticisinin yetkinlik potansiyeli sonuçlarına ulaştı. Elde edilen sonuçlardan sonra, tüm katılımcıların kendi gelişim planlarını yapmalarına destek olan TTS Danışmanları, aynı zamanda katılımcılara detaylı geribildirimler sağladılar.

Pulcra Chemicals, tts-assess platformu üzerinden, tüm liderleri için 2017 Ekim ayı itibariyle "Liderlik Akademisi" uygulamalarına geçmeyi planlıyor.

Üst düzey yöneticilerin ve/veya adaylarının yetkinliklerinin nasıl teşhis edilebileceğiyle ilgili TTS Danışmanınızla iletişime geçin.

 

 

 

 

Search