Akçansa İK Ekibi En iyi Uygulama Eğitimlerini TTS ile Tamamladı

Akçansa İnsan Kaynakları çalışanları ve operasyon yöneticileri, 2017 yılı Şubat ayı itibariyle insan kaynakları ve yetenek yönetimi süreçlerinin daha etkin ve bilimsel teknik/metotlarla sürdürülmesi ve uzmanlık gelişimleri amacıyla TTS en iyi İK uygulamaları eğitimlerine başladı.

4 ay süren programda, İK ekibi ve farklı fonksiyonlardan yöneticiler ölçme ve değerlendirmenin temelleri, iş analizi ve başarı profilleme teknikleri, değerlendirici becerileri teknikleri, simülasyon tasarım teknikleri, davranışa odaklı mülakat teknikleri, davranışsal raporlama ve geri-ileri bildirim modüllerini 2017 Haziran ayında başarıyla tamamladılar.

 

Müşterimizin Gözünden:

Akçansa İnsan Kaynakları Müdürü – Yönetim & Organizasyon Geliştirme – Sezgi Kumbaracıbaşı Ulusu

Bu yıl Akçansa olarak “IIP - Investors In  People” değerlendirmesinin en üst seviyesi olan “IIP- Altın Standart” ile ödüllendirildik.  İnsan odağımız ile sektörümüzde “En Tercih Edilen İşveren” olma vizyonumuz doğrultusunda yetenek yönetimi yaklaşımlarımızı sadece İnsan Kaynakları olarak değil “Her Yönetici bir İnsan Kaynakları Yöneticisidir” felsefesi ile yöneticilerimizle birlikte geliştirmeyi ve Akçansalılara daha anlamlı bir iş ve mutlu bir iş ortamı sunmayı hedeflemiştik.

Bu yolda Çimento Endüstrisi İşverenler Sendikası ve PERYÖN gibi önemli referansları olan TTS-Top Talent Solutions şirketinin yetenek yönetimi konusundaki geniş tecrübesi ve sunduğu eğitimin uluslararası geçerliliği olması bizim için önemli bir tercih sebebiydi.

Bu eğitim sonrasında yöneticilerimizle birlikte yetenek yönetimi yaklaşımlarımızı ortak bir vizyona getirmiş, şirket içinde oluşturmayı hedeflediğimiz “Entegre İç Değerlendirme Modelinin” ilk tohumlarını atmış olduk.

Eğitim boyunca edindiğimiz becerilerin ötesinde müşteri odaklı yaklaşımları ve yol göstericiliği için TTS ekibine çok teşekkür ederiz.

 

Sezgi Kumbaracıbaşı Ulusu

Akçansa İnsan Kaynakları Müdürü – Yönetim & Organizasyon Geliştirme

 

 

 

   

 

 

Search