Turkcell Video Tabanlı Online Değerlendirmeler için TTS ile anlaştı!

Turkcell Akademi 2017 yılı içerisindeki TİM çalışanlarının yetkinlik değerlendirmesi sürecinde yenilikçi bir yaklaşımla hareket etmeye karar verdikten sonra TTS ile anlaştı. TTS Danışmanlarının Turkcell Akademi yetkilileri ile yaptığı görüşmelerden sonra, yöntem olarak “Video Tabanlı Online Değerlendirmelere” karar verildi.

TTS danışmanları, tts’in 4 adım yaklaşımını uygulayarak, sırasıyla başarı profilleme, çalışanların online değerlendirilmesi, yeteneklerin eşleştirilmesi ve geliştirilmeleri için bir proje planı hazırladı.

Projenin ilk aşamasında, TTS Danışmanları Turkcell’in onlarca TİM mağazasında müşteri ve çalışan davranışlarını gözlemleyerek, sahaya ilişkin veriler topladı. Turkcell Konu Uzmanları ile yapılan odak grup görüşmeleri ve birebir görüşmelerle bu verileri anlamlı hale getiren TTS Danışmanları, mağaza çalışanlarının gerçek iş hayatında karşılaştığı her türlü kritik durumu içeren senaryolar oluşturdu.

Her bir pozisyon için oluşturulan 25 ayrı senaryo geniş kapsamlı video prodüksiyon ekipleriyle birlikte çalışılarak, gerçeğe çok benzer online simulasyonlar elde edildi.

Tts-assess sistemine eklenen bu video simulasyonlar aracılığıyla Durumsal Yargı testlerinin gelişmiş bir versiyonu olan ve çok daha zengin veri elde edilebilen yeni tür bir online değerlendirme aracı tasarlanmış oldu.

 Proje kapsamında 2017 Temmuz ve Aralık ayları içerisinde 10.000 civarında çalışanın değerlendirmelerinin tamamlanması planlanıyor.

 Yüksek hacimli işe alım süreçleriniz için Video tabanlı Online değerlendirmeleri nasıl kullanabileceğinizle ilgili TTS Danışmanınızla iletişime geçin.

 TTS Ekibi

 

 

 

Search