Peryön TTS İşbirliği Hızla Devam Ediyor!

TTS ve Peryön’ün 2016 yılında başlayan işbirliği, 2017 yılında da artarak devam ediyor. TTS Kurucusu Mehmet Sürmeli’nin düzenlediği “Temel Değerlendirici Becerileri Eğitimi”, “Simulasyon Tasarım Teknikleri”, “Değerlendirici Mentorluğu Programı”, “İnsan Kaynakları Profesyonelleri için Geribildirim Teknikleri”,

“Potansiyele Odaklı İşe Alım”, “Potansiyele Odaklı Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi” eğitimleri, Peryön Akademi aracılığıyla üyelerine sunuluyor.

 

TTS ve Peryön işbirliği çerçevesinde sunulan hizmetlere bugüne kadar 100'ün üzerinde İnsan Kaynakları ve Yetenek Yönetimi profesyoneli, değerlendirici, eğitmen ve koç katıldı. Bu işbirliği kapsamında aynı zamanda; bazı eğitim programları için Pearson ile işbirliği kapsamında katılımcılara "Global Geçerliliği" olan sertifikalar sunuluyor.

 

Peryön'ün Gözünden

Özlem Helvacı / Peryön Genel Sekreter

PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği olarak 2015 yılında önderliğini yürüttüğümüz ‘’Değerlendirme Merkezi Standartlarını Rehberi’’ tamamlandı. TTS Türkiye kurucusu Sn. Mehmet Sürmeli’nin liderliğini yürüttüğü çalışma grubunun dünya üzerindeki en iyi örnekleri ve uygulama metotlarını araştırarak ülkemiz dinamiklerine uygun olarak hazırladıkları ‘’Değerlendirme Merkezi Standartları Rehberi’’ni ülkemize kazandırmanın haklı mutluluğunu yaşadık.

Hazırlanmış olan rehberden ilham alarak TTS ile birlikte ‘’Değerlendirme Merkezi Değerlendirici Yetiştirme Sertifika Programı’’nı tasarladık. 2015 yılından bu yana 9 farklı açık sınıf eğitimde 100’e yakın katılımcıya ulaşarak Değerlendirme Merkezi süreçlerini uygulama imkânı bulduk. TTS Türkiye kurucusu Sn. Mehmet Sürmeli’nin eğitmenliğini yaptığı program içerisinde temel değerlendirici becerilerini geliştiren katılımcılar, ilgili oldukları, görev yaptıkları alanlar ile ilgili simülasyon tasarımı yapmayı deneyimlediler. Tüm PERYÖN Akademi eğitimlerinde olduğu gibi, Değerlendirme Merkezi eğitiminde de eğitim içi uygulamaya geniş zaman ayrıldığından dolayı, katılımcılarımız kısa sürede hedefledikleri davranış değişikliğini kazandılar ve eğitim sonrası iyi birer uygulayıcı olma yolunda emin ve sağlam adımlar attılar.

Son olarak, 2016 yılında açık sınıf eğitimlerimizin içerisine TTS ile birlikte tasarladığımız ‘’Etkili Geribildirim Becerileri Eğitimi’’mizi ekledik. Oldukça ilgi gören eğitimimizi düzenlemeye devam ediyoruz.

Ülkemiz çalışanlarının gelişim sürecine katkıda bulunduğumuz eğitim programlarında değerli işbirliği için TTS Türkiye ekibine ve Sn. Mehmet Sürmeli’ye teşekkürlerimizi sunuyorum.

Saygı ve sevgilerimle,

 

Özlem Helvacı

PERYÖN-Türkiye İnsan Yönetimi Derneği

Genel Sekreteri

 

 

Search